Azwan Agro Enterprise SA 0176145-P

Azwan Agro Enterprise SA 0176145-P

Wednesday, November 14, 2012

Kelab Penternak Puyuh!

Assalammualaikum dan salam hormat buat semua....seringkali saya menerima sms mahupun panggilan daripada mereka yg inginkan nasihat ataupun maklumat berkaitan ternakan puyuh. ramai juga yg mahukan samada benih puyuh, induk dan sebagainya....

Kadangkala saya terpaksa menolak disebabkan saya sendiri tidak mempunyai stok benih ataupun induk spt yg dikehendaki oleh penternak. Kini anda boleh memilih untuk mendapatkan info bukan saja dari saya tetapi juga rakan2 penternak puyuh yg lain. Cari saja kami di facebook "Kelab Penternak Puyuh"  anda boleh join kami di sana...ramai geng2 penternak yg telah lama menternak mahupun yg baru. Mudah2han kita sama2 dpt berkongsi maklumat dan mendalami ilmu berkaitan ternakan puyuh ini.

Untuk makluman baru2 ini juga 7 ahli kelab penternak puyuh juga telah berjumpa dan bermesyuarat buat pertama kalinya. beberapa isu telah dibincangkan dan yg paling utama ialah satu persatuan penternak puyuh bumiputera di peringkat negeri selangor akan diwujudkan x lama lagi. anda sebagai penternak puyuh di selangor dialu2kan untuk menyertai persatuan ini. Nantikan pembukaan keahlian persatuan ini.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails